اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود
قاضی‌زاده هاشمی :

تشکیل وزارت بازرگانی منجر به افزایش واردات می‌شود

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: با تشکیل وزارت بازرگانی واردات افزایش خواهد یافت، در حالی که صنعتگران کشور توانایی تأمین نیازهای کشور را دارند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 05
کد خبر: ۱۰۲۴۲
به گزارش راهبرد معاصر ، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی عضو هیأت رئیسه مجلس در مورد طرح تشکیل وزارت بازرگانی گفت: طرح تشکیل وزارت بازرگانی هفته جاری در دستور کار صحن علنی مجلس قرار نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: جلسات متعددی با فعالان بخش صنعت و تولید داشتیم، این افراد با تشکیل وزارت بازرگانی مخالف هستند؛ زیرا معتقدند با تشکیل وزارت بازرگانی واردات افزایش خواهد یافت، در حالی که صنعتگران کشور توانایی تأمین نیازهای کشور را دارند.

عضو هیأت رئیسه مجلس با انتقاد از اصرار دولت برای تشکیل وزارت بازرگانی گفت: دولت اصرار دارد که مشکلات کشور را با افزایش واردات حل کند لذا بر تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت و تشکیل وزارت بازرگانی تاکید دارد.

وی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌های ارزی و لزوم اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نمایندگان در دو نوبت قبلی که دولت لایحه اصلاح ساختار دولت و تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت را به مجلس ارائه کرد با این لایحه مخالفت کردند.

قاضی زاده هاشمی اظهار داشت: دولت به جای تفکیک وزارتخانه‌ها و استفاده از افراد ضعیف باید از افراد توانمند در کابینه استفاده کند و به دنبال تقویت کابینه باشد تا در جنگ اقتصادی پیروز شود.

مهر
ارسال نظر